Blog Layout

Ūdens aktivitāte žāvētos gaļas produktos

Ūdens aktivitāte ir produktā saturošā ūdens mērījums, lai iegūtu apstiprinājumu par mikrobioloģisko augšanu.

Kad ražo žāvētos gaļas produktus tādus kā auksti kūpinātās desas vai salami tipa produktus, ūdens aktivitāte ir galvenais rādītājs gala produkta derīguma termiņa noteikšanai.

Iegūstot pareizo derīguma termiņu bez produkta pāržāvēšanas, rezultātā iegūst vislabāko produkta kvalitāti un ražošanas ekonomiju.

Ar FoodScan var testēt ūdens aktivitāti ātrāk nekā 1 minūtē, ko nevar izdarīt šobrīd ar citām ātrās testēšanas metodēm. 

 
Ar FoodScan var analizēt arī šādus parametrus:
– tauki, olbaltumvielas, kolagens, mitrums, sāls (bāzeta uz hlorīda), sāls (bāzēta uz Na), pelni, piesātinātās tauksskābes, ogļhidrāti (aprēķina parametrs), enerģētiskā vērtība (aprēķins), gaļas krāsa.
FOSS gaļas analizatoru akcija 2024
Autors Inga Zviedre - Pečule 2024. gada 7. oktobris
MeatScan™ ar 2 parametriem (tauki, mitrums) jēlai gaļai un gaļas izstrādājumiem...
FOSS pirmsražas akcija 2024
Autors Inga Zviedre - Pečule 2024. gada 22. marts
Spēkā līdz 30.09.2024
No 13. - 15.aprīlim visi ceļi ved uz Rāmavu
Autors Inga Zviedre - Pečule 2023. gada 5. aprīlis
Tiekamies RĀMAVĀ izstādē PAVASARIS 2023 no 13. - 15.aprīlim. Sākoties 2023.gada sezonai mēs gaidām ikvienu mūsu klientu SIA PARICO stendā - hallē A.
Rādīt visas ziņas
Share by: